Over Kapsalon Nicole

Welkom bij Kapsalon Nicole. Al ruim 30 jaar zijn wij trots een begrip in Grootebroek.

Over ons

Al meer dan 30 jaar zijn wij een trots begrip in Grootebroek en omstreken. Bij Kapsalon Nicole draait alles om ervaring, expertise en klantgerichtheid. Ons team, bestaande uit professionals met vele jaren ervaring, staat klaar om u de beste haarverzorging te bieden.

Neem plaats in onze salon, ontspan met een lekker kopje koffie en bespreek met ons team welke behandeling het beste bij u past. Kapsalon Nicole, al sinds 1991 uw vertrouwde adres voor kwalitatieve haarverzorging in Grootebroek!

Contact opnemen

Kapsalon Nicole; dé kapper in Grootbroek

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling of één van onze duurzame producten? Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies.

Over ons

Waar wij voor staan

Bij Kapsalon Nicole gaat het niet alleen om het leveren van uitstekende haarbehandelingen; het gaat ook om het opbouwen en onderhouden van een professionele relatie met elk van onze gewaardeerde klanten.

Bij elk bezoek krijgt u het beste haaradvies, waarbij we luisteren naar uw wensen en streven naar een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Geniet in onze salon van knippen en kerastase behandelingen tot kleuren en highlights. We vervullen uw haarwensen met duurzame haarproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Maak een afspraak

Even voorstelen: Nicole 

Ik ben Nicole en ik heb altijd al een passie gehad voor het kappersvak. Het is voor mij meer dan alleen een beroep; het is een manier om mijn creativiteit te uiten en mensen blij te maken. Het is geweldig om te kunnen werken met mensen en hen te helpen zich goed te voelen over zichzelf.

Na mijn verhuizing van Amsterdam naar Grootebroek, heb ik mijn eigen zaak kunnen opzetten en dat was een droom die uitkwam. Ik heb het geluk gehad om de salon over te nemen van mijn voormalige baas, waardoor ik mijn eigen stempel kon drukken op de zaak die ik liefheb.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk, is het zien van het mooie resultaat na een knipbeurt of styling. Het is geweldig om mijn klanten te zien stralen wanneer ze de salon verlaten, wetende dat ik een glimlach op hun gezicht heb kunnen toveren.

Dus als je op zoek bent naar een kapper die niet alleen goed is in haar vak, maar ook een prettige sfeer creëert, dan ben je bij kapsalon Nicole aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon!

Ons team staat voor je klaar

Anouk 

Maak kennis met Anouk, een vertrouwd gezicht bij onze kapsalon. Na het afronden van haar kappersopleiding, vond ze met slechts één tussenstop haar thuis bij ons.

Al meer dan 30 jaar maakt Anouk deel uit van ons team en heeft ze haar eigen loyale klantenkring opgebouwd, waarbij ze zich volledig op haar plek voelt.

Sabrina 

Maak kennis met Sabrina, ons trouwe teamlid bij Kapsalon Nicole. Wat begon als een korte stage van 6 weken, bloeide al snel uit tot een liefde voor het vak.

Nu, meer dan 20 jaar later, staat Sabrina nog steeds bij ons klaar om met enthousiasme en expertise elke klant te verwelkomen.