Onze producten

Bij Kapsalon Nicole werken we met duurzame en kwalitatieve merkproducten. Zo zorgen we niet alleen goed voor uw haar maar dragen we ook een beetje bij aan de planeet. Ontdek hieronder over het duurzame merk INEJ PURE.

INEJ Organische Haarverzorging

Laat je haar stralen met de INEJ organische haarverzorgingsproducten bij Kapsalon Nicole. In onze salon bieden we een compleet assortiment aan, waaronder shampoo’s, conditioners, maskers en serums. Speciaal samengesteld met gecertificeerde plantenextracten en biologische ingrediënten, waardoor u geniet van een puur en gezond haarverzorgingsritueel.

Meer over ons

Professionele Haarverzorging met Italiaanse Passie

INEJ is het resultaat van Italiaans onderzoek en biedt professionele haarverzorgingsproducten met passie. De formules zijn specifiek ontworpen om de meest voorkomende haarproblemen aan te pakken.

Samen met INEJ geloven we ingrediëntenminimalisme, waarbij elk element samenwerkt om het beste resultaat te garanderen, terwijl het haar tegelijkertijd in optimale conditie blijft.

Afspraak maken

Duurzame Haarverzorging zonder Toevoegingen

De formules van INEJ hebben een maximale tolerantie en zijn geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. Alle producten zijn vrij van SLS en SLES, petrolaten, siliconen, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfums met allergenen.

Bij INEJ geloven ze in puurheid zonder concessies te doen aan effectiviteit. Ervaar de luxe van INEJ haarverzorging bij Kapsalon Nicole en geef je haar de aandacht die het verdient!